Males notícies 😢 avui el nostre Nuru ens ha deixat per sempre, sí, diuen que els gats tenen 7 vides però malauradament a ell ja només n'hi quedava una. Petit Nuru, recordo com si fos ara el moment en què vas arribar amb el teu germà Black al nostre local, anaveu ben bruts però tots dos éreu guapos, elegants, simpàtics i afectuosos.
La vida no ha sigut justa amb tu però almenys has pogut saber què és una família de veritat, que t'ha estimat i cuidat com et mereixes i que ha fet tot el possible per fer-te feliç. La mort implacable se t'ha endut i no hi ha consol que valgui, vola lliure i corre veloç, que mai ningú t'aturi en aquesta nova dimensió on ets ara i on algun dia ens tornarem a retrobar.
.
Moltes gràcies Estela, Josep, Arnau i Adrià per haver cuidat i estimat el Nuru tot aquest temps.
.
Fins aviat amic, fins aviat amics.

 

 

El NURU ens el van portar de Mura junt amb el seu germà Black, havien estat anant de casa en casa però sempre acabaven al carrer. Estaven castrats i eren molt sociables amb la gent i amb els altres gats, com que eren tan bons els veïns es van preocupar per ells i ens els van portar. Ara el BLACK ja està adoptat però el NURU ha tingut problemes greus de salut i encara és amb nosaltres.

Fa un temps va començar a babejar i a perdre pes, no menjava, tot i que li vam fer tractament amb antiinflamatoris i colutoris per ajudar-lo a estar millor no es resolia el problema. Finalment vam decidir operar-lo per treure-li les dents ja que les infeccions recorrents i la inflamació li feien molt mal i gairebé no podia menjar.

Ara s'està recuperant en una casa d'acollida on el cuiden com un rei, però tot això no ens ha sortit de franc. La factura veterinària de l'operació i les cures posteriors són cares i necessitem ajuda per poder-hi fer front.

Si ens podeu ajudar amb la factura, encara que sigui amb una petita aportació us estaríem agraïdes eternament.


Si voleu ajudar el NURU ho poseu fer de diverses maneres:


  • Fent un donatiu econòmic al compte ES75 0073 0100 5105 0515 2267 (OpenBank)
    - Unint-vos al #teaming de l'associació Els Peluts de Navarcles per 1€ al mes
    - Fent-vos socis per només 30€ l'any