Fa uns dies vam penjar un post, on parlàvem de la Rain i la Nala, dues germanetes carey que encara no han trobat la seva família.
Avui us volem presentar amb més detall a una d'elles.
Com ja sabeu la Rain ve d'una camada de cinc gatets, tres d'ells ja gaudeixen d'una bona família, però ella i la seva germana encara l'esperen.
La Rain és una gateta un pèl tímida en el primer contacte, però un cop la coneixes, és molt juganera, sociable i trapella, com qualsevol gatet a la seva edat. És apte per viure amb altres gats.
Aproximadament pensem que pot tindre entre uns 4 o 5 mesos.
El seu passatemps preferit és enxampar a la seva germana per jugar. 
Desitgem que aquesta preciositat trobi aviat la seva família, encara que, totes les voluntàries li donem les cures necessàries i tot l'amor possible, el refugi és un lloc molt fred a l'hivern, i se'ns trenca el cor saber que ni la Rain ni la seva germaneta saben que és viure en l'escalfor d'una llar.

Si t'has enamorat com nosaltres de la Rain no dubtis en ficar-te en contacte amb l'Associació els Peluts de Navarcles, ho pots fer de les següents formes:


> Omplint el formulari d'adopció que trobaràs directament en aquesta pàgina, ens posarem en contacte amb vosaltres l'abans possible.
> Trucant al número de telèfon 665018987.
> Apropant-te a les nostres instal·lacions en hores pactades (Navarcles 08270, 41.7517951.894779 coordenades).

 

La Rain t'estarà esperant!