LA NOSTRA ASSOCIACIÓ MAI NO HA DEMANAT DINERS, PERÒ ARA ELS NECESSITA.

AMB L'INGRÉS A PARTIR D'UN EURO PER PERSONA JA ENS AJUDARÍEU.

COMPTE OPENBANK
ES75 0073 0100 5105 0515 2267

Avui el Dante entra a quiròfan per operar-se, se li ha de fer una Artroplàstia. Què vol dir això?, basicament li han de tallar un troç dels malucs perquè pugui torni a caminar, ja que fa tres setmanes va començar a tenir molts dolors i deixar de fer-ho.
És per això, que des de l'Associació els Peluts de Navarcles, ús volem explicar una mica la vida del Dante i que li ha passat.
Ja que necessitem tota l'ajuda possible, en aquest cas econòmica, per què l'operació ens costa molts diners.

El 28 d'abril d'aquest any una de les nostres voluntàries va trobar el Dante brut, perdut i que coixejava d'una pota a la Font Vella de Navarcles. Al cap d'uns dies de veure'l per la zona i comprovant que estava perdut malgrat que tenir collar i era molt dòcil, el vam recollir del carrer i portar al veterinari i ens va dir que tenia els malucs malament, degut molt probablement a algun accident amb un cotxe. Així que el vam portar a una de les cases d'acollida de la nostra associació per intentar buscar la seva família. Es van posar cartells i diferents anuncis sense sort.

El problema va venir al cap d'1 mes i mig d'estar a la casa d'acollida en què va començar a tenir molts dolors i va començar a deixar de caminar, així que vam haver de portar-lo altre cop al veterinari, el qual després de una serie de proves, ens va dir que tenia artrosis i que l'opció seria operar-ho i ell mateix en va indicar que era millor que el portéssim a operar a un Hospital Veterinari de Manresa.

Això no vol dir que quedi bé del tot, però esperem que d'aquesta manera deixi d'estar en un racó de la casa, que és com es queda ara, sense caminar i amb molts dolors.

RECORDEM, LA NOSTRA ASSOCIACIÓ ÉS SENSE ANÌMS DE LUCRE.