Us presentem a la Llum.

La Llum és una gateta que vàrem rescatar del incendi que va haver-hi al bosc a prop d’Artés fa uns dies. Ella només és una més de les víctimes d’aquest terrible esdeveniment.

Quan la vam trobar caminava molt malament, estava deshidratada, tenia les potes i els bigotis cremats, i per aquesta raó està ingressada al veterinari desde del dijous. Però encara hi ha més; aquests dies l’han estat observant i s’han adonat que la Llum s’ha quedat cega per culpa de les flames. Això vol dir que desgraciadament ja no podrà tenir una vida al bosc com la tenia abans.

Per una altre banda l’ingrés al veterinari suposarà un gast de diners elevat per l’associació, i haurem de fer-l’hi front. Us demanem ajuda per poder costejar les cures que li han estat fent, i les que queden encara per fer-li.

També podeu fer-vos socis i/o teamers, que consisteix en fer un donatiu d’ 1€ cada mes a l’associació. Us deixem l’enllaç: https://www.teaming.net/associacioelspelutsdenavarcles

Com ja us hem dit abans, ara és cega i no podrà tornar al bosc on vivia, i això vol dir que necessitarà una família que l’adopti i l’estimi com s’ho mereix després de tot el que ha passat.

Us agraïm tota l’ajuda que ens pugueu oferir, des dels diners fins a la difusió de la seva història.

Farem que la Llum torni a ser feliç.