Padrí/padrina pla bàsic

Quota 3-5€ mensuals

> Col·laboració directa en contribuir al benestar de l'animal escollit.
> Recepció de certificat padrí/ padrina.
> Carta informativa anual de les tasques realitzades amb l’animal.
> Detall per nadal de part del teu pelut.
> Seguiment personalitzat del teu animal apadrinat (fotos, vídeos i informació).

Padrí/padrina pla medium

Quota 10€ mensuals

> Col·laboració directa en contribuir al benestar de l’animal escollit.
> Recepció de certificat de padrí/padrina.
> Carta informativa anual de les tasques realitzades amb l’animal.
> Detall per nadal de part del teu pelut.
> Participació en tots els sortejos i paneres.
> Seguiment personalitzat del teu animal apadrinat (fotos, vídeos i informació).

 

 

Els apadrinaments es renoven cada mes automàticament.

 

NEU

Neu és una gata que va ser cedida al refugi per la família, ja que no podien cuidar-la. Quan va arribar a l'associació no estava esterilitzada, en portar-la ens van donar una mala notícia, i és que a causa de no estar esterilitzada va desenvolupar un tumor que va ser investigat pel veterinari que va determinar que era càncer d'ovari. El tumor era de la grandària d'un puny, operable, però per desgràcia les proves van corroborar que era maligne. Actualment el pronòstic és reservat.

La Neu té dos Padrins

COCA

El coca quan va ser trobat i recollit per l'associació d'un pati de Navarcles estava molt malalt, se li va portar al veterinari on se li va diagnosticar Calicivirus (no és contagiós per als humans, però si per a altres gats), és un addicte a les llaunes i expert a valorar la qualitat d'aquestes, perquè aquí on el veieu el senyoret és molt esquist. A causa de la seva malaltia necessita mediació diària. És molt molt afectuós, encara que desconfiat amb els desconeguts.

 

YARA

Yara va ser trobada malferida, va ser aconseguida pel tret d'algun caçador i maltractada. A conseqüència del tret que va rebre va ser intervinguda d'urgència, però un dels balins va quedar allotjat en la seva columna vertebral. Ella és molt lluitadora i amb molt d'esforç, rehabilitació avui dia si està tranquil·la aconsegueix mantenir-se dempeus i fins i tot caminar.
Com és normal és molt desconfiada amb els humans per l'experiència viscuda, en el refugi no sol deixar-se acariciar i quan s'espanta se li escapa el pipí.
A causa de la lesió en la columna no aconsegueix arribar al sorral, és per aquest motiu que sol fer les seves necessitats de manera incontrolada.

 

NAT

 

La Nat és una gateta que va arribar a l'associació a causa de l'aparició de ferides, les quals no parava de gratar-se a causa de la picor que li causaven, fins que se li van
infectar. Actualment està sana i té un pelatge preciós. És molt afectuosa, viu en el local, en una zona apartada de la resta, ja que el grup no l'accepta i això li causa estrès i comença a caure-li pèl. Té una porta per la qual pot sortir i entrar del local al seu aire.

La Nat té una padrina!

 

GIN

Gin va ser rescatat sota la pluja quan era molt petit. Actualment és un gat molt sociable amb la resta de gats del local, la major part del temps s'ho passa en el refugi, però de tant en tant li agrada sortir al carrer. Desconfia bastant dels humans.

 

CÒNAN

El Cònan és un gat adult capturat per ser esterilitzat i alliberat de nou a una de les colònies del poble (projecte CER).

Malauradament, ens hem trobat que està malalt: el test que fem als gats en aquest procés de captura va donar positiu en leucèmia i immunodeficiència felina, dues malalties greus i contagioses entre gats i que no permetran de tornar-lo a deixar en llibertat. A més, té un ronyó molt més gran que l’altre, pendent de valoració.

Tot i això és un gat amb moltes ganes de viure i molt afectuos.

El Cònan té tres padrins!

BAGUIRA

El Baguira va arribar al Refugi molt petit i refredat, un cop recuperat no va trobar cap família que li donés una oportunitat. 
Actualment té un any, i s'ho passa pipa amb els seus companys felins del refugi, jugant quasi tot el dia, però amb els humans és selectiu, poques persones es poden acostar a tocar-lo, però amb la persona que escull, es deixa consentir tot el que faci falta.

 

TIFFANY

La Tiffany va arribar junt els seus germans ben petits. Tots van trobar una bona família, però la Tiff no va tindre tanta sort.
Li agrada molt estar al refugi, ella és feliç amb els altres gats, en canvi amb els humans un altre gall canta, no confia gens, i no té ganes d'intentar-ho. Però com nosaltres ja sabem com és el seu caràcter, no l'estressem i deixem que vagui al seu aire.

 

TARA

La Tara és una gata molt especial, ha sigut una gran mare pels seus cadells, i ha cuidat com als seus fills, els nadons rescatats per l'associació.
És una gata extremadament dolça i afectuosa amb els humans, li encanta rebre carícies i reclamar-les!
Al refugi és la primera, en vindrà a rebre't, per buscar i donar amor!
Va néixer amb una mal formació a la poteta de davant, però no li fa gens de mal, ni li crea cap mena d'impediment.

 

BIMBA

La Bimba és la millor amiga de la Tara. Ella tampoco a trobat una família. Avui dia ens encantaria que trobés una bona llar conjuntament amb la Tara, ja que són inseparables, però malauradament, les adopcions conjuntes i amb dos gats adults solen ser molt complicades.
Les dues segueixen al refugi i estan la mar de bé juntes! Li encanta jugar i voltar pel refugi, un cop que està cansada de córrer, gaudeix una estona estirada al solet!

 

PACA

La Paca és una gateta amb una història molt dura al seu darrere.
Va ser rescatada junt amb el seu germà del carrer, ha viscut nou anys en una llar, però la vida moltes vegades ens presentà moments durs.
Per circumstàncies extremes, el seu amo es va trobar al carrer, sense la possibilitat de cuidar de la Paca i el seu germà, en aquest moment l'Associació va entrar en acció i vàrem acollir en el refugi als dos.
El seu germà va ser adoptat per una altra família, però la Paca no va tindre la mateixa sort. 
Sempre havia sigut una gateta molt espantadissa, però fer un canvi tan gran de vida no l'ha ajudat a millorar. Trobar-se en el refugi després d'estar en una llar, i sense el seu germà ha fet que encara desconfies més dels humans. Totes les voluntàries estem lluitant perquè torni a tindre confiança en l'ésser humà, però som plenament conscients que serà un camí molt llarg.

La Paca ja té un padrí!

DOM

Quan el Dom va néixer a l'Associació, vàrem detectar que alguna cosa no acabava d'anar del tot bé... Després de diverses proves i consultes veterinàries, avui dia no tenim el diagnòstic definitiu del petitó, seguim fent proves a l'espera d'un diagnòstic més concret pero tenim sospités d'un possible shunt.

Necessita medicació de moment de per vida, per això sabem que l'adopció en el seu cas, és molt complicada o quasi impossible, però no volem llençar la tovallola amb el nostre valent!! Normalment els gats que tenim disponibles per apadrinar, són els nostres peluts més veterans, però amb el Dom fem una excepció, a causa de la seva situació, entenem que és complicat trobar-li una bona llar, on segueixin la medicació i les seves visites al veterinari, per això creiem que és important que entri en el projecte d'apadrinaments.

 

El dom té dues padrines!