Padrí/padrina pla bàsic

Quota 3-5€ mensuals

> Col·laboració directa en contribuir al benestar de l'animal escollit.
> Carta informativa anual de les tasques realitzades amb l’animal.
> Detall per nadal de part del teu pelut.
> Seguiment personalitzat del teu animal apadrinat (fotos, vídeos i informació).

Padrí/padrina pla medium

Quota 10€ mensuals

> Col·laboració directa en contribuir al benestar de l’animal escollit.
> Carta informativa anual de les tasques realitzades amb l’animal.
> Detall per nadal de part del teu pelut.
> Participació en tots els sortejos.
> Seguiment personalitzat del teu animal apadrinat (fotos, vídeos i informació).

 

 

Per ser padrí/na hauràs d'enviar un correu a ass.pelutsnavarcles@gmail.com i t'explicarem com fer-ho.

GIN

Gin va ser rescatat sota la pluja quan era molt petit. Actualment és un gat molt sociable amb la resta de gats del local, la major part del temps s'ho passa en el refugi, però de tant en tant li agrada sortir al carrer. Desconfia bastant dels humans.

 

CÒNAN

El Cònan és un gat adult capturat per ser esterilitzat i alliberat de nou a una de les colònies del poble (projecte CER).

Malauradament, ens hem trobat que està malalt: el test que fem als gats en aquest procés de captura va donar positiu en leucèmia i immunodeficiència felina, dues malalties greus i contagioses entre gats i que no permetran de tornar-lo a deixar en llibertat. A més, té un ronyó molt més gran que l’altre, pendent de valoració.

Tot i això és un gat amb moltes ganes de viure i molt afectuos

BAGUIRA

El Baguira va arribar al Refugi molt petit i refredat, un cop recuperat no va trobar cap família que li donés una oportunitat. 
S'ho passa pipa amb els seus companys felins del refugi, jugant quasi tot el dia, però amb els humans és selectiu, poques persones es poden acostar a tocar-lo, però amb la persona que escull, es deixa consentir tot el que faci falta.

 

TIFFANY

La Tiffany va arribar junt els seus germans ben petits. Tots van trobar una bona família, però la Tiff no va tindre tanta sort.
Li agrada molt estar al refugi, ella és feliç amb els altres gats, en canvi amb els humans un altre gall canta, no confia gaire, encara que ultimament sembla que ha cambiat una mica i li comencen a agradar els mimitos. Nosaltres no l'estressem i deixem que vagui al seu aire.

 

BIMBA

Avui dia ens encantaria que trobés una bona llar. Li encanta jugar i voltar pel refugi, un cop que està cansada de córrer, gaudeix una estona estirada al solet! i si es acompanyada d'una bona llauneta encara millor.

 

HANA

 

La hana ha tingut sempre molt mala vida, un embaràs i part traumàtic, una anèmia crítica i dues operacions d'urgència vital i gingivoestomatitis de la qual també ha estat intervinguda. És una gata adulta que no acaba de confiar amb els humans, potser perquè relaciona tot el viscut amb la nostra especie. De totes maneres, és una gata molt trenqui-la que et transmet molta dolçor i que a poc a poc et va fent senyals de simpatia i amistat. La vols apadrinar?